VI HAR UTFÖRT FLER ÄN 730 000 BALANCE TEST VÄRLDEN ÖVER

Zinzinos Balance Test är ett enkelt självtest för att analysera fettsyrorna i blodet, vilket återspeglar fettet i den mat som du äter. Balance Test är ett torrblodstest som är vetenskapligt bevisat att vara lika noggrant som ett venöst blodprov för analys av fettsyror.
Testet tar mindre än en minut att genomföra och du behöver bara applicera några få droppar blod från fingertoppen på det medföljande filterpapperet. VITAS Analytical Services* analyserar anonymt innehållet av 11 fettsyror** i blodet med 98 % säkerhet. Resultatet redovisas efter ca 20 dagar på webbplatsen zinzinotest.com där du får information om omega-6:3-balansen, omega 3-innehållet, en skyddsprofil för fettsyror och annat. Studier på blodets fettsyraprofil har visat att den har en stark koppling
till hälsostatus.

*Vitas är ett GMP-certifierat (följer god tillverkningssed) kontraktslaboratorium för kemikalieanalys med 20 års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa kromatografiska analyser baserat på de senaste rönen och teknikerna.

** De 11 fettsyrorna är palmitinsyra (PA), stearinsyra (SA), oleinsyra (OA), linolsyra (LA), alfalinolsyra (ALA), gamma-linolsyra (GLA), di-homo-gamma-linolsyra (DHGLA), arakidonsyra (AA), eikosapentaensyra (EPA), dokosapentaensyra (DPA) och dokosahexaensyra (DHA).

Befinner du dig i riskzonen?
Skulle du vilja ta ett test och ta reda på dina resultat?

Läs mer och köp Balance Test här!