HELT NATURLIGT KOSTTILLSKOTT MED POLYFENOLER FÖR OMEGABALANSEN

DET BÄSTA MED BALANCEOIL+ VEGAN

En synergistisk blandning av marin mikroalgolja som innehåller mycket EPA, DHA och DPA, extra jungfruförskördad olivolja som innehåller mycket OA och polyfenoler, echiumfröolja som innehåller mycket SDA, ALA och GLA, samt vegansk vitamin D3. Vår BalanceOil+ Vegan hjälper till att skydda cellerna från att rosta (oxidera) och justerar ditt omega-6:3-förhållande, på ett säkert sätt, vilket främjar normalfunktion hos hjärna, hjärta och immunförsvar.
BalanceOil+ Vegan innehåller endast naturliga smakämnen och finns i smakerna naturell och citron.

VEGANSK HÄLSA – Nu kan alla komma i balans! Vegan-dieter är ofta rikare på vissa näringsämnen såsom fibrer, vitamin C och fytokemikalier. Men dessa dieter saknar ofta vissa viktiga näringsämnen, inklusive vitamin D och omega-3-fetter. Detta innebär att det är svårt för veganer och vegetarianer att komma i omega-6:3-balans och lika svårt att säkerställa att de konsumerar tillräckligt med EPA och DHA för att få de EFSA-godkända fördelarna med dessa näringsämnen. Populationsstudier visar att veganer har lägre blodkoncentrationer av omega-3-fettsyror än de som äter djurbaserad mat. För veganer kan dessa essentiella omega-3 EPA- och DHA-fettsyror erhållas genom att äta berikad mat eller noggrant välja en diet som innehåller dessa näringsämnen, men det är inte enkelt. Att komplettera med ALA har mycket liten effekt på ökande koncentrationer av DHA i blodet eftersom även om ALA kan omvandlas till EPA och DHA i kroppen, så är denna omvandling ganska ineffektiv. De typiska konverteringsfrekvenserna är under 5 % hos kvinnor och under 2 % hos män, så problemet kvarstår. Men nu finns det en enkel lösning för alla veganer, vegetarianer och alla andra som vill ha ett alternativ till fiskolja. Fisk får sin omega-3 från marina alger från kalla vatten. Dessa alger ger en ren, långkedjig omega-3 som kan extraheras och konsumeras av människor. Zinzino BalanceOil+ Vegan innehåller denna algolja av marint ursprung med omega-3 (EPA och DHA) och echiumfröolja som är rik på omega-3 (SDA och ALA), omega-6 (GLA) och omega-9 (OA). Den innehåller också förskördad extra jungfru olivolja som är rik på omega-9 (OA) och har mycket höga nivåer av polyfenoler. Den har en rejäl mängd viktig vitamin D från en 100 % vegansk källa. Därför erbjuder vår veganolja alla fördelar som finns i vår vanliga BalanceOil+, som tillverkas av fiskolja. BalanceOil+ Vegan är testad, skyddad, effektiv och säker att justera och upprätthåller EPA+DHA-nivåer och omega-6:3-balansen i kroppen. Äntligen kan alla komma i balans!

HJÄRNFUNKTIONEN – EPA och DHA har godkända hälsopåståenden för bibehållande av en normal hjärnfunktion. För gravida och ammande kvinnor bidrar DHA till normal hjärnutveckling av fostret och spädbarn som ammas. De långkedjiga omega-3-fettsyrorna är viktiga för vår hälsa och även för nästa generationens hälsa.

HJÄRTFUNKTIONEN – EPA och DHA har godkända hälsopåståenden för hjärthälsa. De bidrar till en normal hjärtfunktion.

IMMUNFÖRSVARET – BalanceOil+ Vegan innehåller vitamin D3, som är mycket viktigt för immunförsvaret då det bidrar till dess normala funktion.

OXIDERINGSSKYDD – Hydroxytyrosol från oliver bidrar till att skydda blodlipider från oxidationsskador när den dagliga dosen är 5 mg eller mer. Lipider är fettliknande ämnen som t.ex. kolesterol och triglycerider som finns i blodet och i kroppsvävnader och dessa är viktiga för vår hjärthälsa.

BEVISAD BALANS INOM 120 DAGAR – Våra legitimerade laboratorier har analyserat över 600 000 torra blodprover för blodets elva fettsyror, vilket därmed är världens största databas i sitt slag. Det genomsnittliga omega-6:3-förhållandet för personer som inte tar ett omega-3-tillskott är 12:1 i norra Europa, 15:1 i Europa och 25:1 i USA. Efter ett intag av BalanceOil-produkter i 120 dagar är genomsnittsförhållandet för de flesta under 3:1.

ULTRA-REN – Testas på molekylnivå för att spåra gifter och säkerställa tillförlitlig färskhet, säkerhet och renhet.

VEGANSK – Synergistisk blandning av helt naturliga och veganska ingredienser, registrerad hos The Vegan Society.

•15 EFSA-påståenden

Läs mer och köp BalanceOil+ Vegan här!