Dags att storstäda kroppen?

Brukar du vår- och höststäda ditt hem? Jag önskar att jag kunde säga att jag gör det! 🙈 Älskar ett rent hus, men storstädar för sällan! 🤫 Men jag är desto bättre på att storstäda min kropp! 🧠🫀🫁💪🦵🦷👀 När vi blir äldre så ackumuleras dysfunktionella senesenta – åldrande, celler i kroppen. Det betyder att våra åldrande celler utan funktion bara ligger kvar och tar energi utan att ge något tillbaka, de samlas i kroppen. Samtidigt minskar regenerationen -återbildningen, av nya friska starka celler. Det är det som gör att vi åldras. Den hastighet med vilket detta sker påverkas av näringsinnehållet i vår mat. Kan vi påverka åldringsprocessen? Ja, det kan vi! Vi kan städa bort dessa åldrande, förbrukade celler som inte har någon funktion längre och samtidigt stimulera frisättningen av nya stamceller från benmärgen! Med en kur ZinoGene+! Detta är en föryngringskur på riktigt! 💪 Och helt naturligt! ❤ Jag kör en 2-veckors kur i varje årstid och efter den första kuren förra sommaren så kände jag mig yngre i kroppen, smidigare, mitt plack på tänderna försvann, men det bästa av allt, jag SER BRA på långt håll igen!! 👀😍🔝 Så nu ska jag köra en sommarstädning, detta blir min fjärde kur! Undrar om jag får några fler kännbara resultat denna gång? 😃 Och jag ska faktiskt sommarstäda huset också, städa bort byggdamm till midsommar! 🌞🤩🍃🍂

Läs mer och köp ZinoGene+ här!