MAGE, TARMHÄLSA OCH VIKTKONTROLL

DET BÄSTA MED LEANSHAKE

Zinzino LeanShake är en god och nyttig måltidsersättning som hjälper dig att gå ned i vikt eller hålla vikten. LeanShake innehåller en hög andel protein som bidrar till en ökning av muskler. LeanShake är en näringsrik måltid då den innehåller 25 olika vitaminer och mineraler som bidrar till normal muskelfunktion, normalt skelett samt ett normalt immunförsvar. LeanShake är rik på kostfibrer som bidrar till växten av bakterier i hela tjocktarmen. Leanshake är fri från gluten, soja och har endast sötningsmedel och smaker från naturliga källor.

Välj mellan fyra goda smaker – choklad och jordgubb, vanilj och bär.
Vanilj och bär är VEGETARISKA!

KVALITET + SYNERGI = RESULTAT – LeanShake är framtagen med de bästa tillgängliga proteinerna, fibrerna, fettsyrorna och mineralerna för att tillhandahålla optimal effekt vid viktminskning och sport.

GÅ NED I VIKT – LeanShake är en måltidsersättning som har utformats specifikt för att ersätta en eller fler måltider om dagen för att gå ned eller behålla vikten. Det är en näringsrik måltid som har utformats med de bästa tillgängliga ingredienserna: högkvalitativa proteiner, fem kostfibrer, flera olika fettsyror och 25 olika vitaminer och mineraler. Den tillhandahåller all näring kroppen behöver samtidigt som den innehåller mindre kalorier än en normal måltid.

BYGGA MUSKLER – Proteinerna bidrar till tillväxt i muskelmassa under träning. LeanShake är framtagen med de bästa tillgängliga proteinerna på marknaden. Flera av mineralerna och även en del av vitaminerna har hälsopåståenden som är relaterade till muskelfunktion. LeanShake kan också konsumeras som en kompletterande måltid före eller efter fysisk träning.

TJOCKTARMEN – Kostfibrerna i Leanshake är samma som i ZinoBiotic och de stimulerar tillväxt av bra bakterier i tjocktarmen. De bra bakterierna behöver kostfibrer som kost för att hålla sig friska och föröka sig mer än de mindre önskvärda bakterierna. Bra bakterier bidrar till många viktiga kroppsfunktioner.

• 22 EFSA-påståenden

Läs mer och köp LeanShake här!