Balans – Testbaserad hälsa

Vetenskapen pekar på att en av orsakerna till våra ökade hälsoproblem är den dramatiska förändringen mellan de essentiella – livsviktiga – fettsyrorna Omega-6 och Omega-3 i vår dagliga kost. Den informationen hade inte nått mig tidigare, trots att det redan 2004 kom rekommendationer kring balansen mellan dessa fettsyror från både Nordiska ministerrådet och WHO.  Jag hade hört talas om Omega-3 men inte Omega-6 och ville veta mer. 

Eftersom jag, efter utbrändhet två gånger i mitt liv och stora problem med min rygg, var väldigt intresserad av hälsa, så visste jag direkt att jag ville ta reda på min egen fettsyrebalans. 
Resultatet var skrämmande! Testet visade att min balans var 13,4:1! 13,4 gånger så mycket Omega-6 som Omega-3 i blodet! Forskare rekommenderar att man har en balans på under 3:1, så jag hade en väldigt ohälsosam obalans i kroppen!

Men med ny kunskap så ändrade jag min kost. Jag började äta en balansolja rik på Omega-3, polyfenoler (starka antioxidanter) och D-vitamin och fick ordning på min balans efter bara fyra månader. Uppföljningstestet visade 2,6:1, och jag kände mig fantastisk i kropp och humör! Både ryggen och huvudet hängde med igen!

Jag visste direkt att jag ville arbeta med att sprida informationen om vikten av fettsyrebalans. Jag vill att så många som möjligt ska få ta del av hur viktigt det är att ha balans i kroppen. Det är helt fantastiskt att kunna hjälpa andra till balans! Jag är så tacksam att få göra det genom ett globalt hälsoprojekt som fristående partner till Zinzino där jag kan inspirera och hjälpa människor att ta ansvar för sin egen hälsa. 
Som extra bonus genom vårt gemensamma arbete så har jag också hittat många nya vänner för livet! Vi har alla samma mål, att inspirera till förändring, både inom hälsa och personligt ledarskap!

Om du vill ta reda på din egen fettsyrebalans så tveka inte att höra av dig! Du har bara ett liv – ta hand om det!

LIFE Therapy® Syntesbehandling

Denna behandlingsform var för mig själv helt magisk! Så komplett! Jag kände en otrolig samlad energi och kraft samtidigt som jag kände full tillit till att allt blir som det ska vara och avslappningen var total i kroppen!

Syntesbehandlingen jobbar på flera olika plan samtidigt – Mentalt, Emotionell & Fysiskt och Energimässigt och aktiverar vår inre självläkning. Jag är väldigt tacksam att jag kan erbjuda den här behandlingsformen till alla, även barn från 8 års ålder.

Det är en terapeutisk och manuell behandlingsform där du ligger bekvämt på en massagebänk med kläderna på och under en filt om du vill. Behandlingen tar två timmar och aktiverar flödet i ditt nervsystem – det kraniosakrala flödet, och det elektromagnetiska flödet i energifältet som omger kroppen. Genom att aktivera och optimera dessa flöden så kan kroppen starta en självläkningsprocess. Behandlingen medför läkning av nervsystemet och metoder för att göra dig medveten om och hjälp med att förändra destruktiva mentala mönster och låsningar. Dina energier samlas och du känner en högre energinivå och expanderad livskvalité. Du känner en ökad fysisk närvaro och blir mer målinriktad i dina handlingar.

LÄS MER

Varför är LIFE Therapy® viktigt?

Energifältet som omger din kropp påverkar din fysiska och psykiska hälsa. Vi människor är utrustade med ett sensitivt nervsystem som ständigt tar emot, tolkar och reagerar på många olika känslor och signaler. Signalerna påverkar vår emotionella, fysiska och mentala hälsa. Man kan exempelvis få ont i huvudet av att befinna sig i en miljö som man inte uppfattar som harmonisk. När flödet i kroppen och i energifältet samarbetar startar en naturlig läkeprocess.

Varmt varmt välkommen att kontakta oss för att få svar på dina frågor och boka en behandling!

Energi – Auratransformation™

Under våren 2015 hörde jag för första gången talas om AuraTransformation™. En av mina vänner berättade att efter sin AuraTransformation™ så kände hon sig full av beslutsamhet och energi! Jag tyckte att det lät väldigt spännande och kände att jag ville veta mer! Fick rådet att läsa boken Balans på alla plan av Anni Sennov. Men livet rullade på, jag mådde bra, hade energi och kände inget behov av att göra en förändring så AuraTransformation™ lades på is ett par år. 

Under vintern 2016 började jag känna mig helt dränerad på energi. Det spelade ingen roll vad jag gjorde, hur bra jag åt, hur mycket personlig utveckling och positivt tänkande jag ägnade mig åt, jag hade ingen lust att göra något alls. Mitt driv var borta. Jag tog upp tanken på AuraTransformation™ igen. Jag visste att det var dags att ta tillbaka min egen energi och när jag fick chansen att få en AuraTransformation™ under en utbildning för Auraförmedlare™ i Örebro i maj 2017 så visste jag att det är det här jag har väntat på! 

Och vilken upplevelse det blev! Jag som varit så uppe i varv, men ändå utan att ha energi, fick ett lugn i kroppen som var fantastiskt! Jag började lyssna på min kropp igen. Slutade köra över den, slutade låta huvudet driva på kroppen utan att lyssna på vad den ville och orkade. Jag gjorde mina val utifrån hjärtat istället för hjärnan, underbart!

Under min behandling på kursen så sa instruktören Therese Lindberg att jag hade massor av energi och att hon var säker på att jag vid nästa kurs själv skulle utbilda mig till Auraförmedlare™!
Jag var inte lika säker på det själv just då, men efter bara två veckor bestämde jag mig, såklart att du ska utbilda dig till Auraförmedlare™! Det är ju ytterligare en dimension av Balans i livet! Så jag ansökte till kursen i augusti 2017 och blev antagen – och godkänd! Kraften, energin och mitt driv kom tillbaka och jag är så glad att jag har hittat ytterligare ett sätt att hjälpa männsikor att få balans i sina liv!

Med kärlek till dig och världen och med önskan om att du ska få tillgång till all din egen energi så hälsar jag dig varmt välkommen för AuraTransformation™ och balansering!