3 dimensioner av hälsa –

• Testbaserad näring för fysisk hälsa och energi

• Kroppsbehandling mot stress och smärta

• Vägledning för sinne och själ

Jag ser det som en trebent stol, om ett av benen är kortare eller går av så faller vi.
Vi behöver balans på alla tre – fysiskt, mentalt och själsligt för att leva vårt bästa liv.

Testbaserad näring –
balans för fysisk hälsa och energi

Vetenskapen pekar på att en av orsakerna till våra ökade hälsoproblem är den dramatiska förändringen mellan de essentiella – livsviktiga – fettsyrorna Omega-6 och Omega-3 i vår dagliga kost. Den informationen hade inte nått mig fram till 2014, trots att det redan 2004 kom rekommendationer kring balansen mellan dessa fettsyror från både Nordiska ministerrådet och WHO.  Jag hade hört talas om Omega-3 men inte Omega-6 och ville veta mer. 

Eftersom jag, efter utbrändhet två gånger i mitt liv och stora problem med min rygg, var väldigt intresserad av hälsa, så visste jag direkt att jag ville ta reda på min egen fettsyrebalans. 
Resultatet var skrämmande! Testet visade att min balans var 13,4:1! 13,4 gånger så mycket Omega-6 som Omega-3 i blodet! Forskare rekommenderar att man har en balans på under 3:1, så jag hade en väldigt ohälsosam obalans i kroppen!

Från riskzonen till friskzonen på 120 dagar!

Men med ny kunskap så ändrade jag min kost. Jag började äta en balansolja rik på Omega-3, polyfenoler (starka antioxidanter) och D-vitamin och fick ordning på min balans efter bara fyra månader. Uppföljningstestet visade 2,6:1, och jag kände mig fantastisk i kropp och humör! Både ryggen och huvudet hängde med igen!

Jag visste direkt att jag ville arbeta med att sprida informationen om vikten av fettsyrebalans. Jag vill att så många som möjligt ska få ta del av hur viktigt det är att ha balans i kroppen. Det är helt fantastiskt att kunna hjälpa andra till balans! Jag är så tacksam att få göra det genom ett globalt hälsoprojekt som fristående partner till Zinzino där jag kan inspirera och hjälpa människor att ta ansvar för sin egen hälsa. Som extra bonus genom vårt gemensamma arbete så har jag också hittat många nya vänner för livet! Vi har alla samma mål, att inspirera till förändring, både inom hälsa och personligt ledarskap! Och vi behöver bli fler så kontakta mig om du har samma mål som oss och vill ha en extra inkomst eller kanske byta karriär!

Om du vill ta reda på din egen fettsyrebalans så tveka inte att höra av dig! Du har bara ett liv – ta hand om det!


LIFE Therapy® Syntesbehandling

Denna behandlingsform var för mig själv helt magisk! Så komplett! Jag kände en otrolig samlad energi och kraft samtidigt som jag kände full tillit till att allt blir som det ska vara och avslappningen var total i kroppen!

Syntesbehandlingen jobbar på flera olika plan samtidigt – Emotionell & Fysiskt, Energimässigt och Mentalt aktiverar den vår inre självläkning. Jag är väldigt tacksam att jag kan erbjuda den här behandlingsformen till alla, även barn från 8 års ålder.

Det är en terapeutisk och manuell behandlingsform där du ligger bekvämt och ombonat på en massagebänk med kläderna på och under en filt om du vill. Behandlingen tar två timmar och aktiverar kroppens inre självläkning genom att lugna nervsystemet och sänka stressnivåerna med mjuk beröring som ökar det kraniosakrala flödet i kroppen och balanserar det elektromagnetiska flödet i energifältet som omger kroppen. Genom att aktivera och optimera dessa flöden så kan kroppen starta en självläkningsprocess. Behandlingen medför läkning av nervsystemet och metoder för att göra dig medveten om och hjälp med att förändra destruktiva mentala mönster och låsningar. Dina energier samlas och du känner en högre energinivå och expanderad livskvalité. Du känner en ökad fysisk närvaro och blir mer målinriktad i dina handlingar.

LÄS MER

Varför är LIFE Therapy® viktigt?

Energifältet som omger din kropp påverkar din fysiska och psykiska hälsa. Vi människor är utrustade med ett sensitivt nervsystem som ständigt tar emot, tolkar och reagerar på många olika känslor och signaler. Signalerna påverkar vår emotionella, fysiska och mentala hälsa. Man kan exempelvis få ont i huvudet av att befinna sig i en miljö som man inte uppfattar som harmonisk. När flödet i kroppen och i energifältet samarbetar startar en naturlig läkeprocess.

Varmt varmt välkommen att kontakta oss för att få svar på dina frågor och boka en behandling!