ETT SUNT MELLANMÅL

DET BÄSTA MED PROTEIN BAR

Zinzino Protein Bar har framtagits speciellt för hälsomedvetna och aktiva personer som behöver äta när de är på språng, före eller efter träning eller som kanske bara vill ha ett sunt mellanmål. Våra forskare har arbetat hårt för att uppnå en kombination av den bästa smaken och de mest funktionella ingredienserna.

Smak av citroncheesecake och choklad.

HÖG ANDEL PROTEIN – Zinzinos Protein Bar innehåller mjölkprotein av hög kvalitet och du kan på så sätt tillfredsställa dina proteinbehov när du är aktiv. Den är också bra för att bidra till återhämtning efter träning och bidrar till att upprätthålla muskelmassan.

HÖG ANDEL FIBRER – Zinzinos Protein Bar innehåller 7 gram kostfibrer, vilket är ungefär 30 % av det rekommenderade dagliga behovet för vuxna. Kostfibrer har positiva effekter för tarmarna, kolesterolnivåerna och mättnad.

LÅG SOCKERHALT – Socker bidrar med kalorier men har lågt näringsvärde. Vi har ersatt sockret med polyoler, naturliga och kalorisnåla sötningsmedel.

INNEHÅLLER PANSALT®, MINSKAT NATRIUMINNEHÅLL – En alltför hög konsumtion av salt (natrium) är kopplat till många hälsoproblem. PanSalt® är ett naturligt (och noggrant testad) saltsubstitut där nästan hälften av det natrium som finns i vanligt bordssalt ersätts av mineralerna magnesium och kalium, vilka i sig även tillför hälsofördelar. Finska myndigheter menar att Pansalt bidrar till att uppnå stora förbättringar av folkhälsan. Det är godkänt som en livsmedelsingrediens enligt Europeiska kommissionen sedan år 2001.

• 4 EFSA-påståenden

Läs mer och köp Protein Bar här!