SKYDDAR, REPARERAR OCH ÅTERUPPBYGGER

Zinzino SkinSerum är en 24-timmars Youth Formula för ansikte och hals. Den återfuktar och jämnar ut huden samt förbättrar dess elasticitet och spänst. Detta reducerar fina linjer och uppkomsten av rynkor. Zinzino SkinSerum är först i sitt slag. Den är utformad för att hantera och ändra åldrande systematiskt, och den representerar nästa steg inom hudvård.
Zinzino SkinSerum fungerar genom att förbättra den extracellulära matrisen (ECM), det fina nät av mikrofibrer som ger huden stöd. De aktiva ingredienserna i Zinzino hudserum skyddar, reparerar och återuppbygger matrisen.

DEN EXTRACELLULÄRA MATRISEN ÄR MYCKET VIKTIG
FÖR HUDENS ÅLDRINGSPROCESS OCH REPARATION
– Exponerad hud åldras snabbare än icke-exponerad hud eftersom många ålderstecknen påskyndas av externa faktorer. Externa faktorer såsom solexponering, cigarettrök och miljöföroreningar producerar fria radikaler som är skadliga för huden. Det finns även interna faktorer. När hudens har en optimal metabolism repareras skadorna och matrisen upprätthålls. Dålig kost påskyndar dock skador på matrisen och bromsar återbildandet. Detta leder till ökad förstörelse av matrisen och snabbar på utvecklingen av fina linjer och rynkor. Hudvård bör fokusera på orsakerna till åldrandet och synliga ålderstecken. Zinzino SkinSerum gör detta genom att skydda, reparera och återuppbygga matrisen. Det är en mycket effektiv stand-alone produkt. Men om din kost inte är helt perfekt får du mer ut av produkten om du också använder BalanceOil och Xtend, som ger näring åt huden inifrån.

SKYDDA: MINSKA NEDBRYTNINGEN AV MATRISEN – Solljus påskyndar hudens åldrande genom att bryta ner ECM. Zinzino SkinSerum innehåller fyra aktiva ingredienser som blockerar denna viktiga del av åldrandet i fyra olika skeden: • skvalen, • 1-3, 1-6 beta-glukaner, • tokoferoler och tokotrioenoler, • polyfenoler från oliver.

REPARERA: ÖKA MATRISBILDNING – Hudceller som kallas fibroblaster reparerar ECM genom att bilda nytt kollagen, elastin och andra mikrofibrer. Zinzino SkinSerum innehåller två aktiva ingredienser som förbättrar fibroblastaktiviteten på två kompletterande sätt:
• kopparhepapeptid och • 1-3, 1-6 beta-glukaner.
Genom att minska nedbrytningen och förbättra reparationen av EMC förbättras kvaliteten på ECM gradvis. Detta ger ett ungdomligt utseende.

ÅTERUPPBYGGA: FÖRBÄTTRAD MATRISKVALITET – Om ECM återuppbyggs återfuktas huden och jämnas ut så att dess elasticitet och spänst ökar. Detta reducerar fina linjer och uppkomsten av rynkor. Uppbyggnad tar tid, så för att ge snabbare resultat
har serumet 2 snabbverkande komponenter för direkt resultat: • calendula (antiinflammatoriskt) och • hyaluronsyra (ett återfuktande medel).

DEN EXTRACELLULÄRA MATRISEN – Människans hud består av tre huvudsakliga vävnadslager: överhuden, läderhuden och underhuden. Den extracellulära matrisen (ECM), det fina nätet av mikrofibrer, består av föreningar som kollagen, elastin och hyaluronsyra. ECM finns i både överhuden och läderhuden och gör huden fast och elastisk. Ingredienserna i Zinzino SkinSerum är, som beskrivs i texten, riktade mot ECM i båda lagren.

GOLDEN GLOW – Zinzino SkinSerum innehåller spår av betakaroten, den naturliga färgen i många frukter och grönsaker. Upprepad användning av serumet ger en subtil gyllene ton – samma hälsosamma och attraktiva fräschör som förknippas med en hälsosam kost.

ANDRA INGREDIENSER – Vi har också inkluderat andra viktiga ingredienser i Skinserum och dessa är: Sheasmör, ett nötbaserat fett och Helianthus annuus, en solrosolja, båda med bra fuktgivande egenskaper. Vi använder också Chondrus, ett sjögräs, som har både en återfuktande och UV-skyddande effekt. Sepiolit, en minerallera, har tillsatts för dess antiseptiska och hudläkande egenskap. Avena Sativa, en havreextrakt, bidrar till att ge lindring till en irriterad hud. Slutligen har vi lagt till betain för att förbättra cellernas Vätskebalans och för dess anti-inflammatoriska egenskaper.

PARFYM- OCH PARABENFRI – Zinzino SkinSerum innehåller ingen tillsatt parfym. Den svaga neutrala doften kommer från dess naturliga aktiva ingredienser (t.ex. betaglukanerna). Den stör därmed inte andra dofter eller parfymer som används. essutom är SkinSerum parabenfri.

Läs mer och köp SkinSerum här!