HELT NATURLIGT MULTI-IMMUNT KOSTTILLSKOTT

DET BÄSTA MED XTEND+

Xtend+ är ett veganskt och helt naturligt avancerat immun- och näringstillskott som perfekt kompletterar BalanceOil och ZinoBiotic. Det är skapat för att stödja ditt naturliga immunsystem och innehåller mikro och fytonäringsämnen, inklusive 22 livsnödvändiga vitaminer och mineraler samt renade 1-3, 1-6 betaglukaner som utvunnits ur bagerijäst. Xtend+ kommer i lättsvalda veganska kapslar. Helt naturligt innebär en övergång till vitaminer utvunna ur naturliga källor som acerolabär (för vitamin C) eller bovete (för olika vitaminer B) samt mineraler från vår natur, samtidigt som alla fytonäringsämnen bevaras. Dessutom ersatte vi de inaktiva ingredienserna, klumpförebyggande medel och fyllnadsmedel vilka behövs i produktionsprocessen (så kallade hjälpämnen), med naturliga alternativ som utvunnits ur kokosnöt, ris och potatis. Totalt sett lyckades vi minska mängden hjälpämnen som används med 60 %.

NJUT AV MER ENERGI – Vtiaminer B (B1-B12) och även flera olika mineraler i Xtend+ som koppar, magnesium, jod och mangan har hälsopåståenden som uppger att de är viktiga för en normal energiomsättning.


FÖRBÄTTRA FUNKTIONEN I DIN BENSTOMME OCH I DINA LEDER – Xtend+ innehåller flera vitaminer och mineraler med godkända hälsopåståenden relaterade till benstomme och muskler. Dessa är vitaminerna D, C och K och mineralerna magnesium,
mangan och zink.

STÖD DITT IMMUNFÖRSVAR – Xtend+ innehåller 1-3, 1-6 betaglukaner. Dessa näringsämnen, som har utvunnits ur cellväggarna i höggradigt renade, patententskyddade stammar av bagerijäst, har påvisats stärka immunförsvaret3. Flera av föreningarna (t.ex. folat, järn, vitamin B6, koppar) bidrar också till denna viktiga hälsofördel. Förutom vitaminer och mineraler innehåller Xtend+ även karotenoider, xantofyller och en grupp av polyfenoler från en blandning av frukt, kryddor och grönsaker. Om du skulle vilja ha samma mängd näringsämnen från livsmedel, skulle du behöva äta mer än 3 000 kalorier av den mest näringsrika maten varje dag. Alla ingredienser som kombineras i Xtend+ erbjuder över hundra hälsofördelar som bekräftats av EFSA (Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet). Dessa påverkar celler, organ och vävnader i kroppen. Xtend+ är det perfekta komplementet till BalanceOil-produkter och ZinoBiotic som ger dig ett komplett, stödjande näringsprogram.

• 145 EFSA-påståenden

Läs mer och köp Xtend+ här!