ÄR DET BARA ETT VANLIGT MULTIVITAMINTILLSKOTT?

XTEND ÄR MYCKET MER ÄN SÅ!

Det innehåller 23 livsviktiga vitaminer och spårämnen, men det kombinerar dem också med ett heltäckande fytonäringsämnesprogram* och ett avancerat immunförsvarsstöd – Wellmune, ett renat 1,3, 1,6-betaglukan som utvinns från jäst. Xtend är det perfekta komplementet till BalanceOil och ZinoBiotic för att komplettera ditt hälsoprotokoll.

*Fytonäringsämnen är naturliga kemiska ämnen/näringsämnen som produceras av växter.

BLI PIGGARE – B-vitaminer (B1–B12) och ett antal andra mineraler i Xtend som t.ex. koppar, magnesium, jod och mangan har hälsopåståenden som anger att de är viktiga för en normal energimetabolism.

FÖRBÄTTRA SKELETTETS OCH LEDERNAS FUNKTION – Xtend innehåller flera vitaminer och mineraler med godkända hälsopåståenden relaterade till skelett och muskler. Dessa är vitamin D, C, K och magnesium, mangan och zink.

STÄRK IMMUNFÖRSVARET – Xtend innehåller 1,3/1,6-betaglukaner. Detta näringsämne extraheras från cellväggen på en särskilt utvecklad och höggradigt renad stam av bagerijäst, och det har bevisats kliniskt att det stärker immunförsvaret. Flera av föreningarna (till exempel folsyra, järn, b6, koppar) bidrar också till dessa avgörande hälsofördelar. (dokumenterade i 13 kliniska prövningar) Förutom vitaminer och mineraler innehåller Xtend även karotenoider, xantofyller och en grupp av polyfenoler från fuktkorgar, kryddor och grönsaker. För att få samma mängd av alla dessa näringsämnen från mat måste du äta mer än 3000 kalorier av de mest näringsrika livsmedlen varje dag. Alla ingredienser i Xtend bidrar till över hundra hälsofördelar, vilket bekräftats av EFSA (Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet). Dessa påverkar alla celler, organ och vävnader4 i kroppen. Xtend är det perfekta komplementet till BalanceOil för att erbjuda dig ett komplett näringsstödprogram.

• 145 EFSA-påståenden

Läs mer och köp Xtend här!