HELT NATURLIG KOSTFIBERBLANDNING

DET BÄSTA MED ZINOBIOTIC+


ZinoBiotic+ är en skräddarsydd blandning av åtta naturliga kostfibrer. Dessa fibrer metaboliseras i kolon (tjocktarmen) där de främjar tillväxten av friska bakterier. ZinoBiotic+ hjälper till att minska blodsockerökning efter måltider och upprätthålla goda kolesterolnivåer. Fibrerna främjar många hälsosamma tarmfunktioner.

KOSTFIBRER – Andra fiberprodukter på marknaden innehåller i allmänhet endast en eller två typer av kostfibrer, en strategi som inte räcker för ditt dagliga behov av fibrer. ZinoBiotic+ innehåller betydande mängder av åtta kostfibrer. Detta säkerställer fördelar för hela tjocktarmen. Resistent stärkelse, inulin, betaglukaner från havre, fruktoligosackarider (FOS) och psylliumskal fermenteras i tjocktarmen och främjar flera tarmfunktioner, t.ex. bidrar resistent stärkelse till en minskning av den annars normala ökningen av blodsockret efter måltider.

TARMHÄLSA – Fibrerna i ZinoBiotic+ stimulerar tillväxten av goda bakterier i hela tjocktarmen. Det finns över 100 triljoner bakterier i den mänskliga tjocktarmen, och medan vissa är bra för vår hälsa är andra mindre önskvärda. De goda bakterierna använder kostfibrer som bränsle, vilket gör det möjligt för dem att öka i antal och tränga undan de mindre önskvärda bakterierna. De goda bakterierna bidrar till många viktiga kroppsfunktioner, såsom att utbilda vårt immunsystem. De är också kopplade till bättre humör, uthållighet och hälsa i allmänhet. En hälsosam mage är viktig för en frisk kropp. Fibrer bidrar också till en fullhetskänsla i magen (vilket kan hjälpa till med aptitkontroll), men minskar samtidigt uppsvälldhet. Det kan förekomma en kort justeringsperiod medan fibrerna börjar förbättra bakteriepopulationen, men detta är ett mindre och övergående steg på vägen mot en bättre situation.

NORMALA KOLESTEROLNIVÅER – En av de åtta fibrerna är betaglukaner från havre. Dessa har en funktion för att upprätthålla normalt kolesterol.

GLUTENFRI – ZinoBiotic+ innehåller speciella betaglukaner från havre som är fria från gluten och kontamination från andra sädesslag.

ZINZINO DIETARY FIBER BLEND – Resistent stärkelseblandning (majs, potatis, gröna bananer), havrebetaglukaner, inulin, fruktoligosackarider, psylliumskal och guargummifibrer.

ÖVRIGA INGREDIENSER – ZinoBiotic+ innehåller endast aktiva ingredienser. Det finns inga hjälpämnen i produkten.

NATURLIG – ZinoBiotic+ är tillverkat av enbart naturliga ingredienser och innehåller inga hjälpämnen.

GMO-FRI – Våra produkter är GMO-fria (d.v.s. fria från genmodifierade organismer).

• 8 EFSA-påståenden

Läs mer och köp ZinoBiotic+ här!