HELT NATURLIGT KOSTTILLSKOTT MED POLYFENOLER FÖR OMEGABALANSEN

DET BÄSTA MED BALANCEOIL+

BalanceOil+ för en balanserad diet, är ett helt naturligt kosttillskott som är rikt på olivpolyfenoler, omega-3 och naturlig vitamin D3. Detta kosttillskott bidrar till att på ett säkert sätt anpassa och bibehålla EPA + DHA-nivåerna och omega-6:3-balansen i kroppen samtidigt som dina celler skyddas mot oxidation. Det bidrar till normal funktion för hjärta, hjärna och immunförsvar och innehåller en förstklassig oljeblandning från vildfångad småfisk och från kallpressad extra jungfruolivolja.
BalanceOil+ innehåller endast naturliga smakämnen och finns i smakerna vanilj, citron apelsin/citron/mint och grapfrukt/citron/lime.


HJÄRNFUNKTIONEN – EPA och DHA har godkända hälsopåståenden för bibehållande av en normal hjärnfunktion. För gravida och ammande kvinnor bidrar DHA till normal hjärnutveckling av fostret och spädbarn som ammas. De långkedjiga omega-3-fettsyrorna är viktiga för vår hälsa och även för nästa generations hälsa.

HJÄRTFUNKTIONEN – EPA och DHA har godkända hälsopåståenden för hjärthälsa. De bidrar till en normal hjärtfunktion.

IMMUNFÖRSVARET – BalanceOil+ innehåller vitamin D3, som är mycket viktigt för immunförsvaret då det bidrar till dess normala funktion.

OXIDERINGSSKYDD – Hydroxytyrosol från oliver bidrar till att skydda blodlipider från oxidationsskador när den dagliga dosen är 5 mg eller mer. Lipider är fettliknande ämnen som t.ex. kolesterol och triglycerider som finns i blodet och i kroppsvävnader och dessa är viktiga för vår hjärthälsa.

FISK- OCH OLIVOLJESYNERGI = RESULTAT – Våra forskare har tagit fram BalanceOil+ för att kombinera omega-3 med rätt mängd olivolja som innehåller omega-9 och antioxidanter i extra höga halter. Denna synergistiska kombination gör det möjligt att på ett säkert sätt anpassa och bibehålla omega-3 i kroppen så att en omega-6:3-balans uppnås som är under 3:1.

BEVISAD BALANS INOM 120 DAGAR – Våra legitimerade laboratorier har analyserat över 600 000 torra blodprover för blodets elva fettsyror, vilket därmed är världens största databas i sitt slag. Det genomsnittliga omega-6:3-förhållandet för personer som inte tar ett omega-3-tillskott är 12:1 i norra Europa, 15:1 i Europa och 25:1 i USA. Efter ett intag av BALANCEOIL+ i 120 dagar är genomsnittsförhållandet för de flesta under 3:1.

ULTRA-REN – Testas på molekylnivå för att spåra gifter och säkerställa tillförlitlig färskhet, säkerhet och renhet.

OMSORG OM FRAMTIDEN, I DAG – Genom att välja BalanceOil+ hjälper du balansen hos havens ekosystem med en certifierat hållbar källa till vildfångad fisk.

•15 EFSA-påståenden

Läs mer och köp BalanceOil+ här!