VÄLSMAKANDE OCH NYTTIG

DET BÄSTA MED ENERGY BAR

Vår välsmakande Energy Bar är perfekt som ett nyttigt mellanmål före eller efter träningen eller när du är på språng. Fullspäckad med mandel, dadlar och en handfull superfrön som chia, quinoa, pumpakärnor och sesamfrön – även fiber från inulin för maximal effekt. Ingredienserna har valts ut av hälsomedvetna medarbetare från de eko-inriktade odlingarna vi kunde hitta. Den är naturligt vegansk, GMO-fri och innehåller endast naturliga sockerarter.

HÖG ANDEL FIBER – Zinzino Energy Bar innehåller 10,4 g kostfiber, vilket är mer än 42 % av det rekommenderade dagliga behovet för vuxna. Kostfiber har positiva effekter för tarmarna, kolesterolnivåerna och mättnadskänsla.

UTAN TILLSATT SOCKER – Energy Bar har inget tillsatt socker. Alla frukter och nötter har emellertid ett naturligt sockerinnehåll. Eftersom sockret är inneslutet i fibrerna har det en positiv effekt på ämnesomsättningen i kroppen. Fibrerna hjälper till att bromsa sockerupptagningen, vilket hindrar att sockret når levern direkt. Därför innehåller Zinzino Energy Bar de perfekta ingredienserna för en omedelbar energiboost.

VEGANSK – Alla ingredienser i Zinzino Energy Bar är vegan-certifierade och kan därför njutas av alla veganer, vegetarianer och alla andra som behöver ett energitillskott och en välsmakande Energy Bar.

GMO – Zinzino Energy Bar innehåller inga ingredienser från GMO-baserad soja och/eller majs och/eller GMO-baserade livsmedelstillsatser eller smakämnen.

WADA – Zinzino Energy Bar innehåller inte någon ingrediens/substanser som är förbjudna av IOC och/eller WADA. Energy bar eller dess ingredienser har inte heller kommit i kontakt med produkter/substanser som är förbjudna av IOC och/eller WADA.

GLUTENFRI – Zinzino Energy Bar innehåller inga sädesslag med gluten (vete, råg, korn, havre, speltvete, kamutvete) eller några produkter som är tillverkade av dessa.

• 1 EFSA-påstående

Läs mer och köp Engery Bar här!